Class schedule

Daily Schedule 2017-2018

Dual Language

Ms. Flores-Room 215

                                               

 

7:45-7:50 Breakfast/ AR

7:50-8:05 ESL/ Sight words (15 mins)

8:05-8:15 Read aloud (10 mins)

8:15-8:25 Word Study (10 mins)

8:25-8:40 Shared Reading (15 mins)

8:40- 9:10 Guided Reading (30 mins)

9:10-9:35 Writers Workshop (25 mins)

9:35-10:05 Social Studies (30 mins)

10:10-10:40 RTI

10:40 Rotate with Lopez

10:45-11:00 ESL/ Phonemic Awareness (15 mins)

11:00-11:10 Read aloud (10 mins)

11:10-11:20 Word Study (10 mins)

11:20- 11:35 Shared Reading (15 mins)

11:35-12:05 Guided Reading (30mins)

12:05- 12:35 Lunch

12:40-12:50 Recess

12:55-1:20 Writers Workshop (25 mins)

1:20-1:35 ESL/ Sight words (15 mins)

1:35- 2:05Social Studies (30 mins)

2:05-2:15 DEAR, review, writing (10 mins)

2:15-3:15 Specials

3:15 Dismissal


                      


Site Powered by: SharpSchool © 2004-2018 Education Web Hosting & Content Management Solutions