Class Schedule

Daily Schedule 2017-2018
Dual Language
Ms. Lopez
Room 213


Group A: Lopez homeroom

Group B: R. Flores homeroom

 

 

7:45-7:50 Breakfast/AR



7:50-8:35    Science (45 min)

8:35-8:45      Number sense (10 min)

8:45-9:05    Problem solving (20 min)  

9:05-10:05    Math Core lesson / small group (60 min)     

10:10-10:40 RTI (30 min)

10:40 ROTATION with R. Flores

10:45-11:00 ESL/Phonemic awareness




11:00-11:45    Science (45 min)

11:45- 12:00 Number Sense (10 min)

12:05-12:35 Lunch




12:40-12:50     Recess

12:55-1:15       Problem Solving (20 min)

1:15-2:15       Math Core Lesson/ small group (60 min)

2:15-3:15      SPECIALS (P.E., Art, Computer lab)

3:15        Dismissal