Class Schedule

Ms. Martinez’s 4th Grade Schedule

7:40-7:50 Breakfast/Announcements

7:50 – 10:05

1st Rotation

Math- Problem Solving/7:50-8:10-20 Minutes

Math -Whole group/60 minutes

Math-Number Sense/9:10-9:20- 10 minutes

Science -9:20-10:05/45 minutes

10:10-10:40

RTI-30 Minutes


10:40-10:55

D.E.A.R.-15 minutes


11:00-12:00

2nd Rotation

Math -Whole group/60 minutes


12:05-12:35

Lunch

12:40-12:50

Recess


12:55-2:10

2nd Rotation (continued)

Math-Number Sense/12:55-1:05- 10 minutes

Math- Problem Solving/1:05-1:25-20 Minutes

Science- 1:25-2:15/45 Minutes


2:15-3:15

Specials


3:15 Dismissal

School Building.png