My Schedule

                        AVANCE Dual Language: Mrs. Cabrera

7:30 - 7:40

Daily Health Check

10 min

7:40 -8:00

Breakfast/Dental Hygiene

20 min

8:00 –8 :20

Daily News or Daily Message (alternate days)

20 min

8:20 –8 :40

Letter Knowledge

20 min

8:40 –9:00

Phonological Awareness

20 min

9:00 –9 :20

Outdoor Learning #1

20 min

9:20 – 9:25

Cognitive Transition #1

5 min

9:25- 9:35

Number Sense

10 min

9:35 – 9:55

Problem Solving

20 min

9:55 – 10:55

Math Centers

60 min

10:55- 11:25

Science/Social Studies (Read Aloud #1)

30 min

11:25 – 11:30

Cognitive Transition #2

5 min

11:30 – 12:00

Lunch

30 min

12:00 – 12:45

Thematic Centers

45 min

12:45 – 1:30

Quiet time

45 min

1:30 – 2:00

ESL (Read Aloud #2)

30 min

2:00 – 2:15

Outdoor Learning#2

15 min

2:15 – 2:30

Snack

15 min

2:30 – 2:50

Read Aloud #3

20 min

2:50 – 3:10

Journals

20 min

3:10 – 3:15

Cognitive Transition #3

5 min

3:15

Dismissal

 

 

Teacher Lunch: 11:30– 12:00                     Teacher Conference: 12:45 – 1:30